Caută după:

Site-ul de Internet cramadiac.ro este un serviciu de informatii online furnizat de I. I. Diac Gheorghe, Gîlmeia, Plopu, Prahova, România.. Utilizarea sa este subordonata acceptarii termenilor si conditiilor stabilite in cele ce urmeaza. Utilizarea site-ului va fi considerata ca acceptare irevocabila a prezentelor conditii.  

Limite de utilizare

Continutul din paginile Site-ului cramadiac.ro este proprietatea de I. I. Diac Gheorghe. Continutul paginilor Site-ului cramadiac.ro nu poate fi copiat, reprodus, transferat, incarcat, publicat sau distribuit in orice mod fara a obtine in prealabil acordul scris al I. I. Diac Gheorghe, exceptie facand posibilitatea de a tipari extrase din paginile acestui Site doar pentru uz personal. Marcile si logo-urile care apar pe acest site sunt proprietatea I. I. Diac Gheorghe. Acestea nu pot fi utilizate pe alt site de Internet diferit de Site-ul cramadiac.ro, fara a obtine in prealabil acordul scris al I. I. Diac Gheorghe. Numele Crama Diac si orice alta marca ce include marca Crama Diac nu pot fi utilizate ca adrese de Internet pentru alte site-uri sau ca o parte din asemenea adrese fara a obtine in prealabil acordul scris al I. I. Diac Gheorghe.

Limitari de responsabilitate

Informatiile din acest Site sunt furnizate cu buna credinta iar I. I. Diac Gheorghe le considera a fi corecte. Totusi, datele, opiniile si rubricile continute pe site-ul cramadiac.ro sunt furnizate cu scop exclusiv informativ asupra activitatilor Cramei Diac, iar I. I. Diac Gheorghe nu garanteaza actualizarea constanta a informatiilor continute de acest Site. I. I. Diac Gheorghe este autorizat sa modifice in orice moment si dupa cum crede de cuviinta continutul si modalitatile functionale si operative ale Site-ului, fara nici un preaviz. I. I. Diac Gheorghe va face astfel incat informatiile continute de Site sa raspunda, pe cat posibil, cerintelor ce tin de fiabilitate, corectitudine, acuratete si actualitate. I. I. Diac Gheorghe este scutit de orice raspundere in cazul unor eventuale erori sau inexactitati din continutul acestor informatii datorita unor cauze ce nu ii pot fi imputate acesteia. Atunci cand informatiile publicate pe Site duc la terte surse, I. I. Diac Gheorghe nu este responsabil de continutul, caracterul complet, veridicitatea si actualizarea acestora.

I. I. Diac Gheorghe nu este responsabil pentru daunele ce provin din eventualele intreruperi, suspendari, intarzieri sau anomalii intalnite la distribuirea serviciului Site-ului dependente de furnizarea de energie electrica sau de serviciul telefonic sau de proasta functionare a retelei de Internet sau din orice alta cauza ce nu depinde de I. I. Diac Gheorghe. I. I. Diac Gheorghe nu emite nici o declaratie pentru faptul ca informatiile sau orice document prezente pe Site sunt adecvate sau disponibile pentru a fi folosit in afara Romaniei sau de cetatenii straini rezidenti in Romania. Daca va decideti sa accesati site-ul din alte tari sau ca cetateni straini, faceti acest lucru din proprie initiativa si pe propriul risc. Oricine acceseaza site-ul trebuie sa respecte legile nationale pe proprie raspundere, unde si in masura in care acestea sunt aplicabile. Informatiile si serviciile furnizate de catre Site-ul cramadiac.ro nu pot fi utilizate, descarcate sau importate in alte state sau de catre cetateni straini daca legea aplicabila in aceste state sau acestor cetateni contine prevederi contrare utilizarii sau raspandirii si comunicarii lor, sau in tari unde I. I. Diac Gheorghe nu este autorizata sa furnizeze aceste informatii si servicii. Unele produse sau servicii descrise pe Site-ul cramadiac.ro pot sa nu fie accesibile in toate tarile si tuturor utilizatorilor.

Garantii oferite de utilizator

Accesand Site-ul cramadiac.ro, utilizatorul isi asuma intreaga raspundere si scuteste I. I. Diac Gheorghe de si impotriva reclamatiilor datorita tertilor pornite de la utilizarea Site-ului cramadiac.ro si in fata tuturor pierderilor, costurilor, actiunilor, procedurilor, reclamelor, daunelor, cheltuielilor (aici incluzand si costurile si cheltuielile legale), sau raspundere, ce au avut loc sau au fost atribuite in mod direct sau indirect societatii I. I. Diac Gheorghe ca si consecinta a utilizarii Site-ului sau a neindeplinirii sau nerespectarii prezentilor termeni si conditii de catre utilizator.

Informatii primite de la cramadiac.ro

Orice material trimis de cramadiac.ro, de exemplu via e-mail sau prin paginile de World Wide Web, va fi considerat ca nefiind de natura confidentiala. I. I. Diac Gheorghe nu va avea obligatii de nici un tip fata de acest material si va fi liber sa il reproduca, utilizeze, noteze, prezinte, transforme, sa faca lucrari in baza acestuia si sa il distribuie catre terti, fara limite. Mai mult, I. I. Diac Gheorghe va fi liber sa utilizeze toate ideile, conceptele, know-how-ul sau cunostintele tehnice continute de acest material in orice scop, inclusiv, dar fara a se limita la aceasta, pentru dezvoltarea, producerea si comercializarea de produse ce utilizeaza acest material. Oricine trimite un material garanteaza ca acesta este publicat si accepta sa nu atinga I. I. Diac Gheorghe prin orice actiune a tertilor referitor la acest material.